Klatreparken er stengt for sesongen og åpner igjen våren 2023.

Forrige Neste

Bedrifter

15. april 2021

Ta med dine kollegaer til Høyt og Lavt klatreparken vår. Vi tilpasser opplevelser, fasiliteter, mat og aktiviteter for bedriften din.

Forrige Neste

Aktivitetscamp i Sirdal


Sommeren 2022, arrangerer vi spennende aktivitetscamp i skoleferien hos Høyt & Lavt Sirdal. Campen er tilpasset for aktive ungdommer i alderen 11 (fyller 11 i 2022)-14 år. Skap morsomme opplevelser, minner og nye vennskap mens du opplever alt som Sirdal har å tilby

Forrige Neste

Lag/foreninger

18. mai 2020

Styrk samholdet i laget med en heftig naturopplevelse i klatreparken vår. En dag i klatrepaken er en dag dere kan skape gode minner og oppelvelser sammen som et lag. Alle vil få mulighet til å få pushet sine grenser og med støtte fra lagkamerater kan vi garantere en sporty opplevelse! Høyt & Lavt tilbyr utfordrende aktiviteter i trygge omgivelser og vakkert naturlandskap. Kom og besøk oss!

Forrige Neste

Bursdagsfeiring

Bursdag i klatreparken byr på mye glede, mestring og frisk luft! Passer for alle aldersgrupper som ønsker en aktiv bursdag med gode venner.

Forrige Neste

Skoleklasser

En aktivitetsdag i klatreparken styrker samholdet i klassen med utfordringer, mestring, glede og felles opplevelser.

Forrige Neste

Aktivitetsdag/Teambuilding

En aktiv dag i tretoppene er et spennende sted for blåturen eller andre samlinger med kollegaer og venner!

Klatreparken byr på utfordringer for alle. Gjerne kombiner besøket i Høyt & Lavt med andre aktiviteter vi tilbyr i Sirdal.

Mer informasjon om teambuilding i Sirdal Resort finner du her