Forrige Neste

Bedrifter

15. april 2021

Ta med dine kollegaer til Høyt og Lavt klatreparken vår. Vi tilpasser opplevelser, fasiliteter, mat og aktiviteter for bedriften din.

Forrige Neste

Aktivitetscamp i Sirdal


Sommeren 2022, arrangerer vi spennende aktivitetscamp i skoleferien hos Høyt & Lavt Sirdal. Campen er tilpasset for aktive ungdommer i alderen 11 (fyller 11 i 2022)-14 år. Skap morsomme opplevelser, minner og nye vennskap mens du opplever alt som Sirdal har å tilby

Forrige Neste

Lag/foreninger

18. mai 2020

Styrk samholdet i laget med en heftig naturopplevelse i klatreparken vår. En dag i klatrepaken er en dag dere kan skape gode minner og oppelvelser sammen som et lag. Alle vil få mulighet til å få pushet sine grenser og med støtte fra lagkamerater kan vi garantere en sporty opplevelse! Høyt & Lavt tilbyr utfordrende aktiviteter i trygge omgivelser og vakkert naturlandskap. Kom og besøk oss!

Forrige Neste

Bursdagsfeiring

Bursdag i klatreparken byr på mye glede, mestring og frisk luft! Passer for alle aldersgrupper som ønsker en aktiv bursdag med gode venner.

Forrige Neste

Skoleklasser

En aktivitetsdag i klatreparken styrker samholdet i klassen med utfordringer, mestring, glede og felles opplevelser.

Forrige Neste

Aktivitetsdag/Teambuilding

En aktiv dag i tretoppene er et spennende sted for blåturen eller andre samlinger med kollegaer og venner!

Klatreparken byr på utfordringer for alle. Gjerne kombiner besøket i Høyt & Lavt med andre aktiviteter vi tilbyr i Sirdal.

Mer informasjon om teambuilding i Sirdal Resort finner du her