Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her.

Barn under 10 år må ha med en voksen i BLÅ løype. Barn under 6 år MÅ ha med voksen i GRØNN løype. Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til løypene i parken.

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken.

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet.

Drop-in er når man kommer til parken uten forhåndbestilling. I motsetning til de som har forhåndsbestilt billett, er man ikke garantert plass. På dager med regulær åpningstid legges ikke forhåndssolgte billetter ut til salg i vår butikk.

Vi aksepterer de fleste betalingskort samt kontanter. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

I parkens åpningstid er Tusten Skikro åpen og serverer varme og kalde småretter. Vi tilbyr også is, brus og snacks.

Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

Vi aksepterer ledsagerbevis i klatreparken, dvs at personene med ledsagerbevis kan klatre gratis. For å være sikret plass anbefaler vi å reservere plass via nettsiden vår. Benytt fanen som heter reservasjon og skriv ledsagerbevis i kommentarfeltet.

Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt Molde@hoytlavt.no

All relevant informasjon om parken, lokalisering osv finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til molde@hoytlavt.no og vi svarer deg innen 2 dager. Vi kan også nåes på tlf 47 66 06 73 i åpningstiden.