Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

Kjøp billetter


Kjøp billetter på nettsiden vår før ankomst. Bestill senest innen midnatt dagen før ankomst. Da er du/dere garantert plass. Ta med kvittering med QR kode og vis denne ved ankomst.

Kjøp billetter her

Kjøpsbetingelser

Høydekrav


Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Oransje er de enkleste og blå er de vanskeligste. I mellom finner man grønne løyper (familieløyper). Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Oransje: Over 80 cm.
Grønn: Over 110 cm.
Blå: Over 140 cm.

Barn under 6 år må følges av ansvarlig voksen i grønne løyper.
Barn under 10 år må følges av ansvarlig voksen i blå løyper.

Maksimum vektgrense: 120 kg.

Adgang til klatreparken:


Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

  • Veier mer enn 120 kg
  • Er gravide
  • Er påvirket av alkohol eller rusmidler.

Alle som skal klatre må delta på opplæringen i klatreparken og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

Sikkerhet & Opplæring


All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Se gjerne vår opplæringsvideo.

Adgang til aktivitetene er ikke tillatt for:

  • Personer påvirket av alkohol eller andre rusmidler
  • Gravide
  • Maksimal vekt for klatrere: 120kg

Adgang til aktivitetene er ikke anbefalt for:

  • Personer med rygg- eller nakkeplager
  • Personer med sykdom som påvirker hjerte/lunger, eller som har andre fysiske utfordringer

Vær & Bekledning


Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke.

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenges til været letter. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Mat & Drikke


Vi har servering fra Skikroa eller kiosk i ordinær åpningstid. Her finner man et variert utvalg kalde & varme retter til en fornuftig pris. Man får også kjøpt is, drikke og et utvalg snacks. Det er lov å ha med medbrakt mat som kan spises ved uteområdene i klatreparken. Engangsgriller er ikke lov i parken.

Det er mulig å bestille mat og drikke i forkant for grupper som kommer utenom ordinær åpningstid. Ta kontakt med oss på molde@hoytlavt.no eller på telefon 47 66 06 73 (i åpningstiden mellom 10-16)

Praktisk info for grupper


Se egen side med praktisk informasjon for grupper Trykk Her