Forrige Neste

Barnebursdag i klatreparken

Ta med vennene dine til en spennende bursdag-opplevelse i klatreparken.

Her er tilbakemelding fra våre kunder: «Dette var en fantastisk måte å feire bursdag på! Jeg skal anbefale dette til alle vi kjenner! :-)», Katrin, Molde, 11 jenter på 11-årsdag, i juni 2021.

«Vi hadde bursdag i klatreparken i går og det var stor suksess! Ønsker å skryte til både de i kiosken og de i løypene, veldig god service 😊», Kristina, Molde, 19 barn på barnebursdag i juni 2021.

Barnebursdag i Tusten foreløper seg slik: Man kan velge kun klatring og ta med mat selv, eller bestille Pizza-meny i skikroa:

  • 3 timer klatring. Barna får grundig opplæring og får låne alt av utstyr med oss. Vi har flere instruktører ute i løypene, men vi anbefaler at 1 voksen er med 4 barn (under 10 år).
  • Mat (valgfritt): Pizza-menyen vår består av pizza med skinke eller pepperoni. Man får med 0,5 l valgfri brus på denne menyen. Bursdagskake kan tas med av foreldrene og spises etter pizza i skikroa. Vi dekker på og pynter et bord inne i Skikroa for selskapet.

Vi har 7 klatreløyper som er tilpasset alle aldre. 3 oransje barneløyper som barn fra 4 års alderen kan gå alene. 2 grønne familieløyper som går oppe i trærne og stolper i 3-5 meters høyde, og 2 blå krevende løyper som er enda høyere og vanskeligere. Barn under 6 år må følges av voksen i grønne løyper. Barn under 10 år må følges av voksen i blå løyper.

Priser


Ved uten for åpningstid: Ta kontakt med oss på mail for pristilbud på e-post: molde@hoytlavt.no eller telefon 4766 0673

I åpningstid så kan man booke selv under grupper på bookingsiden.

Varighet/Tilgjengelighet


Varighet klatring 3 timer.
Kan bookes både i og utenom ordinær åpningstid.

Info


Hos oss kan du feire bursdag i høyden både i og utenom ordinær åpningstid.
Vi kan ordne pizza hvis det er ønskelig. Må gis beskjed i god tid før.

Praktisk info


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.

Bursdagsinvitasjon


Last ned bursdagsinvitasjon her!