Forrige Neste

Barnebursdag i klatreparken

Ta med vennene dine til en spennende bursdag-opplevelse i klatreparken.

Her er tilbakemelding fra våre kunder: «Dette var en fantastisk måte å feire bursdag på! Jeg skal anbefale dette til alle vi kjenner! :-)», Katrin, Molde, 11 jenter på 11-årsdag, i juni 2021.

«Vi hadde bursdag i klatreparken i går og det var stor suksess! Ønsker å skryte til både de i kiosken og de i løypene, veldig god service 😊», Kristina, Molde, 19 barn på barnebursdag i juni 2021.

Barnebursdag i Tusten foreløper seg slik: Man kan velge kun klatring og ta med mat selv, eller bestille Pizza-meny i skikroa:

  • 3 timer klatring. Barna får grundig opplæring og får låne alt av utstyr med oss. Vi har flere instruktører ute i løypene, men vi anbefaler at 1 voksen er med 5 barn (under 12 år). Dvs er det 10 barn, så bør 2 voksne klatre med. 2 voksne får gratis klatring i barnebursdager.
  • Mat (valgfritt): Pizza-menyen vår består av pizza med skinke eller pepperoni. Man får med 0,5 l valgfri brus på denne menyen. Bursdagskake kan tas med av foreldrene og spises etter pizza i skikroa. Vi dekker på og pynter et bord inne i Skikroa for selskapet.

Vi har 7 klatreløyper som er tilpasset alle aldre. 3 oransje barneløyper som barn fra 4 års alderen kan gå alene. 2 grønne familieløyper som går oppe i trærne og stolper i 3-5 meters høyde, og 2 blå krevende løyper som er enda høyere og vanskeligere. I blå og grønne løyper bør barn under 12 år og uten erfaring fra slike løyper i klatreparker ha med seg voksne.

Priser


Ved uten for åpningstid: Ta kontakt med oss på mail for pristilbud på e-post: molde@hoytlavt.no eller telefon 4766 0673

I åpningstid så kan man booke selv under grupper på bookingsiden.

Varighet/Tilgjengelighet


Varighet klatring 3 timer.
Kan bookes både i og utenom ordinær åpningstid.

Info


Hos oss kan du feire bursdag i høyden både i og utenom ordinær åpningstid.
Vi kan ordne pizza hvis det er ønskelig. Må gis beskjed i god tid før.
I ordinær åpningstid må vanlig høydekrav følges. Utenom ordinær åpningstid kan dere bare klatre i de oransje og grønne løypene (se høydekrav).

Bursdagsinvitasjon


Vi har laget en invitasjon (A5x2) som du kan laste ned og printe ut selv. Last ned her!

Praktisk info


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.