Sykkelutleie


Sykling på Geilo

På Geilo finner du et allsidig og familievennlig sykkeltilbud. Det er de siste årene satset stort på terrengsykling på Geilo og det er viktig for oss med et variert tilbud som kan aktivere alt fra de minste i familien til sykkelentusiastene! Her på Geilo finner du alt fra ferdighetsstier på nybegynnernivå, langtur med høyfjellsutsikt, pumptrack, hopplinjer og heisbaserte flytstier med spenning, fart og flyt! Geilo er en av Norges aller flotteste sykkeldestinasjoner, med bredt tilbud og familievennlig sykling i fokus.

Geilo´s største sykkelutleie

Et stort og variert utvalg av helt splitter nye sykler! Vi har flotte sykkelløyper og sykkelaktiviteter rett utenfor døren – Passer for hele familien!
Dersom du ønsker å reservere sykler, må dette bookes online innen kl 16:00 dagen før. Leie av sykler utover dette skjer ved drop in i vår sykkelutleie i Sommerparken. Det er ikke mulig å forhåndsbestille sykler via e-mail.
*3 timers leie er kun tilgjengelig ved drop in etter kl 13:30, og kan ikke reserveres i forkant via online-bestilling. Det er begrenset kapasitet for 3 timers leie, og det kan ikke garanteres at vi har sykler tilgjengelig. Dersom du vil ha garantert sykkel anbefaler vi å forhåndsbooke dagsleie.

 

Balansesykkel for de minste barna!

En balansesykkel er en fin introduksjon til å lære å sykle på to hjul. Med en balansesykkel lærer de små opp balansen på en trygg måte før de er klare for sin første barnesykkel. Passer for asfalt og lette grusveier. Vi har to forskjellige modeller, 12- og 14 tommer. Hos oss finner du balansesykler til barna!

Sommerheis


Ta heisen til toppen av Bjødnahovda 1056 moh. Sommerheisen er et ideelt utgangspunkt for fotturer i Hardangervidda Nasjonalpark, og startpunkt for både heisbasert sykling og vandreturer. På toppen er det fantastisk utsikt over Hallingskarvet, Hallingskarvet Nasjonalpark og Geilo.