Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her.

Barn under 6 år må ha med en voksen i oransje og grønne løyper. Barn under 12 år må ha med en voksen i blå og røde løyper. Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i parken.

Alle som skal klatre i klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Etter å fått utlevert klatreutstyr skal du se en opplæringsvideo før vi hjelper deg på med klatreselen. Etterpå skal du igjennom en enkel opplæringsløype før du går ut i klatreparken. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong.

Klatreparken vår har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Derfor kan det blir fullt. Du kan sikre deg plass ved å kjøpe billett i god tid på nettsidene våre. Er det ikke ledig billetter på nettsidene våre er vi dessverre fullbooket.

Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved klatreparken. Følg skilting.

Nei. Vi har dessverre ikke lading for elbil. Nærmeste hurtiglader finner du i Geilo sentrum, 5 min kjøring, ved parkeringen ved siden av turistinformasjonen.

Nei. Gravide kan ikke klatre i klatreparken. De som ikke klatrer kommer gratis inn. Bruk de flotte turområdene i klatreparken.

Vi aksepterer de fleste betalingskort og kontanter. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe billett eller reservere plass. Vi har et flott utgangspunkt for både sykling, gåturer og andre aktiviteter i sommerparken.

Ja. Vi har flotte uteområder hvor dere kan nyte matpakka. På grunn av brannfare tillater vi ikke bruk av engangsgrill eller grillkull. Det er dessverre ikke mulighet til å grille hos oss.

Ja, du kan ha med hunden din i klatreparken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt  booking@skigeilo.no

Ja det kan du. Ledsagerbillett hentes i resepsjonen eller avtales på forhånd på mail til booking@skigeilo.no

Klatreparken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

All relevant informasjon om parken, hvor vi holder til, åpningstider osv. finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til booking@skigeilo.no