Zipline

Våre zipliner gjør deg til Tarzan for en dag.

1100 meter lang!


Opplev den spennende følelsen av å fly! Den 1100 meter lange zipline er garantert moro for hele familien. Kjenn pulsen stige når du setter utfor toppen av Vestlia. Ziplinen stopper i bunnen av alpinbakken. Velkommen til en RÅ opplevelse! Bjødnahovda finner du på toppen av heisen i Vestlia 1056 moh. kun et steinkast fra sentrum, en heistur eller fottur til toppen. Her står du midt i et eldorado av naturopplevelser og fine fotturer.

I Geilo Zipline svever du nedover fjellsiden mens du er fastspent i en sele i en kraftig vaier. Geilo Zipline er 1100 meter lang, og har en høydeforskjell på 260 meter. På det laveste svever du 2 meter over bakken og på det høyeste er du så høyt som 35 meter! I begynnelsen henger du i fritt fall i ca 80 meter før du slippes over kanten med en hastighet opp til 60 km/t. Her kan du nyte den fantastiske utsikten mot Hallingskarvet Nasjonalpark og Geilo.

Priser


For hele familien


Geilo Zipline passer for hele familien, og vi tilbyr både enkeltturer og tandem. Ved tandem kan to personer kjøre sammen (maks 120 kg til sammen), og er populær hos mange familier. Geilo Zipline er perfekt for alle som liker at det kiler litt i magen og samtidig kan nyte vakker natur.

Øvre vektgrense er 120kg

Singeltur maks egenvekt 125kg

Tandem maks egenvekt tilsammen 120kg

Adrenalinrush for alle! Nedre aldersgrense er 5 år (minimum 25kg).
Barnebillett gjelder fra 5-15 år.