Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Klatreløypene

Aktiviteter og utfordringer for nesten alle aldre og ferdighetsnivåer

Dagskort Stor: Person over 140 cm høy: 375 kr
Dagskort Medium: Person 110 – 140 cm høy: 275 kr
Dagskort Liten: Person under 110 cm høy: 175 kr

Inngangspass til klatreparken selges på vår online booking (Oslo Sommerpark/Booking) og på Toppsenteret ved inngangen til anlegget.

Klatreparken


H&L Klatreparken i Oslo Sommerpark på Tryvann er blant de største og mest populære klatreparkene i Norden, og kan forbilledlig beskrives som en fornøyelsespark oppe i trærne! Løypene som svinger seg fra tre til tre er tilpasset både unge og eldre. Det finnes løyper som tar deg uanstrengt rundt tretoppene oppe i høyden, men også løyper som gjør at du må jobbe litt for å komme igjennom.

Løypene består av zip-lines og utallige hindre som hengebroer, tuneller, stiger, balanse- og tau-elementer. Elementene er festet mellom høye stolper og trær. I elementene må man både bruke musklene i hodet og i kroppen, mestringsfølelsen etter en dag i trærne er enorm for både liten og stor.

Parken består av 12 klatreløyper med 205 elementer og 37 zip-lines på godt over 1km! Elementene henger fra 0,5m til 20m over bakken, som også bestemmer vanskelighetsgraden til løypene. For den ultimate frihetsfølelse anbefaler vi Tigerspranget – en 25meter høy stolpe med avsatsplattform som lar deg seile mot bakken med sug i magen!

I tillegg tilbyr vi morsomme bursdagskonsepter og grensesprengende teambuilding-øvelser.

Høydekrav


Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:
Oransj: over 80 cm
Grønn/Mørkegrønn: over 110 cm og over 140 cm
Blå/Mørkeblå: over 110 cm og over 140 cm
Rød/Svart: over 160 cm

Egenerklæring


Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Praktisk info


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.