Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Åpningstidene i parken varierer med sesongen Oppdaterte åpningstider finner du her.

Barn under 6 år må ha med en voksen i grønne løyper.Barn under 12 år må ha med en voksen i blå, røde og sorte løyper. Vi anbefaler min 1 voksen per 3 barn. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i parken.

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetide

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken.

Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet. Følg skilting.

Drop-in er når man kommer til parken uten forhåndbestilling. I motsetning til de som har forhåndsbestilt billett, er man ikke garantert plass. På dager med regulær åpningstid legges ikke forhåndssolgte billetter ut til salg i vår butikk.

Vi anbefaler alle å forhåndsbooke. 

Hos oss aksepterer vi de aller fleste betalingskort. Vi tar ikke imot kontanter lenger.  Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Vår restaurant Vidsjå følger samme åpningstider som parken. Restauranten har full meny med asiatiske innspill og alle rettigheter.

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

Ja. Hos oss kan du enten nyte matpakken din eller bruke grillplassen vår. Ta med deg grillkull eller engangsgrill hvis du ønsker å grille. Vi selger ikke dette i klatreparken. Vær ekstra forsiktig med ild i tørre perioder.

Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

Har du ledsagerbevis?

Først må gjesten med ledsagerbevis booke via hjemmeside, deretter sende en mail til booking@skimoreoslo.no med en kopi på bestilling, pluss navn og høyde på ledsager for å booke gratis for ledsager. Dette må gjøres minus 72 timer i forkant av besøket.

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Du kan kontakte oss på info@skimoreoslo.no

For spørsmål vedrørende app og Skimore medlemskap kontakt support@skimore.no.