Klatreparken åpner våren 2021, men med noen få restriksjoner. Smitteverntiltak er på plass for å følge myndighetenes krav. Les mer her

Forrige Neste

Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

Krav og grenser


Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Gul: Over 80 cm.
Lysegrønn/Grønn/mørkegrønn: Over 110 cm.
Rød: Over 140 cm.

 

Vektgrense: 120kg.

 

Barn under 12 år må ha følge av voksen over 18 år i løypene, det betyr at voksen også må kjøpe billett.

 

Gravide kan ikke klatre.

Egenerklæring


Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer – da sparer du tid. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen – dersom man har levert over nett. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen.

Gå til egenerklæring

Kjøp billetter på nett


Kjøp billetter på nettsiden vår før ankomst. Bestill senest innen midnatt dagen før ankomst. Da er du/dere garantert plass. Husk at barn under 12 år må ha følge med en over 18 år opp i trærna. Det betyr at personen over 18 år også må kjøpe billett.

Kjøp billetter her

Sikkerhet & Opplæring


All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Vær & Bekledning


Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varm av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke.

Mat & Drikke


Vi tilbyr enkel servering i våre ordinære åpningstider. I kafeèn har vi et utvalg av kald drikke og snacks. Lokalproduserte råvarer står i fokus. Ellers kan vi tilby 2 gassgriller og flere *bålpanner på 2 ulike områder til fri disposisjon – gratis bruk av gass (*kull kan kjøpes her eller medbringes). Vi kjører første-mann-til-mølla prinsippet.

Det er ikke tillatt med medbrakt engangsgrill eller tilsvarende.

Overnatting


Overnatting i Klatreparken.

Våren 2018 sto våre nye Glampinger klar. Dette er glamorøse telt med 4 enkeltsenger i vert telt. Til sammen har vi 5 telt tilgjengelige for privatpersoner, grupper og utdrikningslag. Det er enkle fasiliteter i kafebygget til klatreparken som er tilgjengelige under hele oppholdet deres.

For mer informasjon og bilder, besøk https://nedstrandbooking.no/

Vi har også overnattingstilbud til skoleklasser, grupper og bedrifter i gapahuk og lavvo.

Andre overnattingstilbud i nærheten.

Grindafjord Camping
Scandic Hotell Maritim Haugesund