Forrige Neste

Teambuilding i klatreparken

Ta med bedriften i klatreparken for en samling med fokus på mestring, samhold og utfordringer. Bedrifter og grupper kan booke klatreparken også utenom ordinær åpningstid. Kombiner en dag eller kveld i klatreparken med en samling i skikroa. Her har vi alt du trenger av konferanseutstyr: projektor, mikrofon og høyttaler-anlegg.

Man kan enten klatre i 3 timer i våre 7 løyper og zipliner eller kombinere dette med forskjellige aktiviteter. Dette innebærer at vi deler opp i lag som konkurrerer i ulike aktiviteter. Aktivitetene det konkurreres i er raskest opp klatreveggen, rebusløp, blindebukk i en grønn løype, vannbøtte gjennom en løype, raskeste lag gjennom en av våre litt mer utfordrende løyper og hukommelse-konkurranse etter hopp fra vår 10 meter høye frittfallsimulator. Vi har også andre teambuilding aktiviteter.

Tilbakemeldinger fra våre kunder:

«Det gikk veldig bra 😊. Bra anlegg og dyktige instruktører. Vi fikk testet oss i spennende og krevende løyper. I tillegg var vi veldig heldige med været, så det ble en flott teambuilding!» Pernille Løken, Markedsansvarlig, Blink Hus Dale Malo

«Takk for en fantastisk flott kveld i parken på fredag. Vi fikk virkelig utfordret høydeskrekken mange av oss 🙂», Trine Karin Rudning, avdelingsleder, Kleive Omsorgssenter, Hjemmetjenesten

«Må bare takke for en fantastisk dag for lærlingene våre i dag☀️🤩 de har kosa seg så mye og er kjempeklar for sommeren nå! Kjekt for dem å vite hva man kan anbefale til gjester.» -Henriette Asphol Indbjør, Opplæringskontoret for Salg og Reiseliv.

Ta kontakt med oss for mer info: molde@hoytlavt.no eller 47660673

Priser


Klatring:
Ordinær åpningstid: 350,-/stk.
Inkluderer 3 timers klatring, seler og hjelmer til utlån og opplæring. Bestilles på hoytlavt.no/molde/billetter og velg grupper.

Klatring utenfor åpningstid og/eller Teambuilding.
Ta kontakt for nærmere avtale på epost molde@hoytlavt.no eller 4766 0673.

Minimum 10 personer i åpningstid og 20 utenom ordinær åpningstid.

Ved booking ta kontakt på epost molde@hoytlavt.no eller mob. 47 66 06 73 (kun bemannet i åpningstiden i klatreparken, lørdag og søndag kl 11-16). Bruk epost hvis utenom åpningstider.

Varighet/Tilgjengelighet


Varighet opptil 3 timer.
Bedrifter kan komme og klatre både i og utenom ordinær åpningstid.

Info


Opplevelser er best når de deles! La kollegene få oppleve utfordring og mestring sammen i klatreparken. Klatreløypene byr på aktiviteter og utfordringer for alle ferdighetsnivåer. Vi har 7 løyper med ulike vanskelighetsgrader. Løypene består av mange spennende hinder og zip-liner. Passer for alle aldre og ferdighetsnivå. Du tester dine grenser og alle opplever samme mestring uavhengig av vanskelighetsgrad på løypen

Viktig Informasjon


Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

  • veier mer enn 120 kg
  • er gravide
  • er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring i klatreparken og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

Praktisk info


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.