Vi tar situasjonen av Covid – 19 alvorlig og gjør derfor nødvendige tiltak i klatreparken for å sørge for at våre gjester og ansattes sikkerhet er ivaretatt. Les mer her

Forrige Neste

Veibeskrivelse

Hallingdal Feriepark ligger i Ål i Hallingdal – midt mellom Oslo og Bergen på Riksvei 7. Hit kan man komme på mange måter.

Adresse


Du finner klatreparken i Myrovegen 15, 3570 Ål.

Med bil


MED BIL FRA ØST
Følg Riksvei 7 forbi Ål sentrum og ta av til venstre ca 1,5 km etter avkjøringen til Ål sentrum. Ferieparken er lett synlig og avkjøringen er tydelig merket.

MED BIL FRA VEST
Følg Riksvei 7 forbi Strandafjorden. Kjør forbi avkjøringen til Noss og etter ca 500 m finner du avkjøringen til Hallingdal Feriepark på høyre side. Ferieparken er lett synlig og avkjøringen er tydelig merket.

Bussforbindelser


www.brakar.no har informasjon om lokalbusser til og fra: Gol, Geilo, Bergsjøområdet, Liatoppen, og Flåm / Aurland. Nor-way Bussekspress (www.nor-way.no) har informasjon om ekspressbusser fra Oslo og Bergen.

Med tog


Togene stopper på Ål stasjon som ligger midt mellom Bergen og Oslo på Bergensbanen. Fra stasjonen kan du spasere til oss langs Hallingdalselva på ca. 20 minutter. Sjekk www.nsb.no for rutetider.

Med taxi (lokalt)


Ål Drosjesentral, Helsetunvegen 20, Ål – Tlf. 32 08 11 01