Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Barn under 6 år må ha med en klatrende voksen i grønne løyper.
Barn under 10 år må ha med en klatrende voksen i blå løyper.

Oransje løyper: her kan en voksen følge barnet fra bakken, men vi anbefaler at den ansvarlig voksne klatrer sammen med barnet. 

Av sikkerhetsmessige årsaker må barn under 10 år ha følge med voksen over 18 år. Dette betyr at barnet hele tiden har en kjent voksen i nærheten under hele perioden man besøker oss, og dette gir trygghet både for barnet og oss dersom noe skulle oppstå.

Alle som skal klatre i klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Etterpå skal du igjennom en enkel opplæringsløype før du går ut i klatreparken. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong per park.

Vi anbefaler deg å se denne opplæringsvideoen før du besøker oss: https://youtu.be/HfPYBE2k2IM?si=gsfcAAWGJVY8F-iO

Klatreparken vår har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Derfor kan det blir fullt. Du kan sikre deg plass ved å kjøpe billett i god tid på nettsidene våre. Er det ikke ledig billetter på nettsidene, betyr det helt enkelt at booking via nettsiden vår for inneværende dag er stengt.  Dette betyr imidlertid ikke at det nødvendigvis er fullt, men at det er mulig med drop-in inneværende dag.

Nei. Gravide kan ikke klatre i klatreparken, men du kommer gratis inn og kan følge med fra bakken.

Vi aksepterer de fleste betalingskort og Vipps + kontanter. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Nei. Hvis du ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger du ikke å kjøpe billett eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

Klatreparken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål send oss en mail til post@gala-alpin.no

Ikke alle funksjonsnedsettelser er synlig for de rundt – noen er usynlige. Derfor har vi i klatreparken Solsikkemerket som er et bånd vi deler ut til de som ønsker det. Båndet er en diskre måte å vise at du kan ha behov for litt ekstra tid, hjelp eller assistanse fra oss som jobber i klatreparken.

Ønsker du et Solsikkebånd så får du det når du sjekker inn i klatreparken for dagen. Spør oss om vi kan hjelpe deg med noe.

Det er et anerkjent symbol som du kan velge å ha på deg, som et bånd rundt hånden, for å vise til de rundt deg at du har en ikke synlig funksjonsnedsettelse. Ikke alle funksjonsnedsettelser er synlig for de rundt. Derfor har vi i klatreparken Solsikkemerket som er et bånd vi deler ut til de som ønsker det. Båndet er en diskre måte å vise at du kan ha behov for litt ekstra tid, hjelp eller assistanse fra oss som jobber i klatreparken.

Ønsker du et Solsikkebånd? Da ber du om det når du sjekker inn i klatreparken for dagen. Spør oss om vi kan hjelpe deg med noe.

Klatreparken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.