Forrige Neste

Practical Information

Are you planning your trip to Hoyt & Lavt Climbing Park and have some questions? Then here you’ll find some useful information before your arrival.

Høydekrav


Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: Over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.
Svart: Over 160 cm.

NB! I klatreparken Høyt og Lavt Hallingdal har vi grønn/mørkgrønn og rød/blå løyper.

Egenerklæring


Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer – da sparer du tid. Vi har backup for de som må gjøre det ved ankomst. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen – dersom man har levert over nett. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen.

Gå til egenerklæring

Kjøp av billetter


Billetter kjøpes i klatreparken ved ankomst.

Se prisliste her

Sikkerhet & Opplæring


Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Vær & Bekledning


Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenges til været letter. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy til klatring. Man blir fort varm av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken.

Mat & Drikke


Vi har servering fra vår Snakkbar i ordinær åpningstid. Her finner man et utvalg kalde og varme retter. Man får også kjøpt is, drikke og et utvalg snacks. Det er tillatt å nyte egen medbrakt mat og drikke ute der det er oppsatte benker. Bergtatt Bistro ligger et steinkast unna med deilige retter.

Se meny her

Overnatting


Hallingdal Feriepark har overnattingstilbud der du kan bo langs elven i moderne, flotte hytter, sove nærmere stjernene i en unike styltehytter, eller leie luksus campingvogner som står klare for bruk. Kommer du med campingvogn, bobil eller vil overnatte i telt, så har de flotte plasser til det også. Mer info om Hallingdal Ferieparks tilbud kan du finne ved å klikke her.

Praktisk info for grupper