Grupper kan bestille besøk hele året. Klatreparken åpner for alle 29. april 2023.

Himmelfallet


Kjenn følelsen av 30 meter fritt fall. Himmelfallet strekker seg 35 meter over bakken og plattformen du hopper fra er på 30 meter. Etter å ha klatret de 105 trinnene opp, er utfordringen å hente mot nok til å hoppe ut. Opplev fritt fall i ca 2/3 av svevet, før farten bremses og du senkes rolig ned på bakken. Ett hopp i Himmelfallet er inkludert i billetten.

Åpent fra 18. juni – 14. august i Høysesong fra kl 14:30 – 17:00.

Min/maks vektgrense: 20 – 120 kg

Hinderbane


På området til klatreparken finner dere en stor og spennende hinderbane med mange hinder du aldri har sett før. Denne er for alle som vil prøve og du trenger ikke sikringsutstyr for å bruke den.

Utleie av terreng-elsykkel


Lågendalen er et perfekt utgangspunkt for turer på sykkel. Det er milevis med fine grusveier som viser vei inn i flotte skogsområder. Vi har 10 elsykler til utleie og fullt batteri holder ca 60 – 100 km.

Pris: 450,- for leie i tidsrommet kl 10:00 – 20:00. Må bookes på nett før sykkeltur.

Ved å leie sykkel hos vår gode nabo og samarbeidspartner på overnatting, Laagen, får du dette inkludert:

  • Giant Elektrisk Sykkel med 500W batteri. (60-100km rekkevidde)
  • Reparasjonsutstyr
  • Elsyklene hentes ved klatreparken

Les mer om våre anbefalte sykkelturer her.

Kjærra fossepark (Gea Norvegica Geopark)


Et steinkast fra klatreparken lokker flere unike natur- og kulturopplevelser i Kjærra Fossepark. Kåret til årets friluftsområde i 1995 og i år 2000. Familievennlig turområde – Fri adgang – Kunstutstillinger – Laksefiske – Konserter. Kjærra Fossepark er enestående innen kultur- og naturkvaliteter, og er viden kjent for det gamle kulturhistoriske laksefisket som kan tilbakeføres til 1300 tallet. Mest kjent er Kjærra fiske – teina og Mælkastet der det fiskes etter de gamle metodene. Det er en publikumsattraksjon når den tømmes ukentlig gjennom juli måned. Kjærra-amfi, de buldrende fossene med hoppende laks, og de mange konsertene og kulturarrangementer ved fossene. Les mer om Kjærra Fossepark.

Nordgardsetra


Besøk Vestfolds eneste seter som fortsatt er i drift. Setra er ca 130 år gammel, men noen av bygningene ble flytta hit og er enda eldre. I gamle dager bodde budeiene fra Steinsholt på setra med sine kuer.

Nå kan du besøke setra og se på husdyrene, nyte en kopp kaffe eller deilig rømmegrøt på sommeren.