Digital innholdsprodusent / Markedsmedarbeider

Vi ser etter deg som har kompetanse innenfor web, sosiale medier, tekstproduksjon og kanskje bilde og video!

Engasjement fra mars - september

Vår strålende kollega Line skal bli mamma i april og da trenger vi hjelp i teamet vårt i perioden mars – september. Som en del av markedsteamet til Høyt & Lavt Gruppen vil du jobbe med spennende oppgaver innenfor markedsføring, kundereise og historiefortelling. Markedsteamet vårt jobber med flere spennende merkevarer: Høyt & Lavt klatreparker, Høyt Under Taket Klatresenter, Sørlandet klatresenter, Laagen og Høyt & Lavt Parksystem.

Markedsteamet vårt består av 5 stk og vi jobber tett sammen om små og store oppgaver. Vi er opptatt av gode kundereiser i alle ledd og trenger derfor en til på laget nå som kan bidra med sine kvaliteter til å dra lasset sammen med oss.

Vi ser etter deg

som har erfaring med kundereiser, sosiale medier og er glad i å skrive. Er du kreativ og har kompetanse innenfor:

  • Web og WordPress
  • Sosiale medier
  • Tekstproduksjon

Relevant utdanning innenfor markedsføring eller kommunikasjon er et stort pluss. Liker du også å jobbe med bilde og video kommer det også veldig godt med. Når det er sagt trenger du ikke være steingod på alt, så ticker du av noen av disse vil vi gjerne høre fra deg!

Vi tilbyr

  • Godt arbeidsmiljø i et lite team med trivelige folk som har det gøy på jobb
  • Gode lønns- og arbeidsbetingelser
  • Fleksibel arbeidshverdag med mulighet for hjemmekontor
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Stor takhøyde for ideer og kreativitet
  • Nyoppussede kontorlokaler

Om arbeidsgiveren

Høyt & Lavt Vestfold er en del av Høyt & Lavt Gruppen AS, som er selskapet som også står bak Høyt & Lavt Klatreparker, Høyt under Taket Klatresenter og Sørlandet Klatresenter. Selskapet driver også betydelig virksomhet gjennom Høyt & Lavt Parksystemer, som designer og bygger alt fra klatreparker til nøkkelferdige tretopphytter.

Misjonen vår er å skape sunne, stimulerende og spektakulære opplevelser som bringer mennesker sammen – vi kaller det Klatring for ALLE!

Kjerneverdiene våre er Trygt, Grundig, Framoverlent, Inkluderende og Rått, og vi jobber målrettet for å bygge en kultur som er tuftet på denne misjonen og disse kjerneverdiene.

Søknadsfrist

Søknad / CV og spørsmål du måtte ha, sendes til markedssjef Olav Tarjei Valebjørgolav@hoytlavt.no

NBMerk epost med: søknad markedsmedarbeider.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 01/03/2023

olav@hoytlavt.no