Ta med din gruppe til klatreparken – Se de ulike aktivitetene du kan velge!

Himmelfallet: 105 trinn opp før du kan hoppe 30 m ned – fri som fuglen!

Publisert: 18. mai 2020

Danmarks ”nest høyeste tre” står på Høyt & Lavt, men er bedre kjent som Himmelfallet!

Klatreparkens tøffeste og luftigste!

Himmelfallet har for mange blitt et symbol på noe av det tøffeste du kan utfordre deg på hos oss. Den 30 meter høye stokken ruver godt over plassen og er et spennende skue for både de som skal hoppe og for de som trives aller aller best på bakken.

Ferden fra Danmark til klatreparken

Lett skulle det ikke være å finne et passende tre når Himmelfallet skulle bygges. Ut av Lågendalen fant vi fort ut at vi måtte og kompasset landa til slutt på Danmark, et sted ikke så langt fra Herming. Her stod Douglas grana og venta på oss. Ikke nok med det Danmarks høyeste tre sto slettes ikke langt unna heller. Danskene mente imidlertid at dersom befolkningen fikk vite at en gjeng ”Fjellaper” fra Norge hadde stukket av med det høyeste treet, så ville ikke det se positivt ut for dem.

Etter å ha felt treet i Danmark ble det fraktet på lastebil og båt over skagerak, før det endelig kom på plass i klatreparken. Så vi kan sende en takk til Danmark for at gjestene våre kan kaste seg ut i et fritt fall i ca 2/3 av svevet, før farten bremses opp og man senkes rolig ned på bakken.

Vil du ta skrittet ut fra 30 m?

Hopp fra Himmelfallet

Eneste grensen vi har er du må veie minimum 20 kg og ikke mer enn 120 kg. Ikke minst må du stålsette deg til turen opp. Hele 105 trinn! Det er det virkelig verdt!

Visste du?
Hver dag gjennomfører en instruktør en nøye kontroll av barduner, treet, stigen og selve installasjonen i toppen.