Klatreparken vår er åpen, men med noen restriksjoner. Smitteverntiltak er på plass for å følge myndighetenes krav.
Les mer her.

Barnehagedag

Ta med barna på en trygg og opplevelsesrik dag i klatreparken! Uten sikringsutstyr kan barna boltre seg fritt rundt i Nett & Sprett. De vil storkose seg i fri lek i nett, hytter og sklier. Hoppeputa vår har blitt en storfavoritt hos barna! For de som vil ha enda flere utfordringer – tar vi på sele og hjelm for å klatre i de oransje klatreløypene.

Pris 165,- pr/pers.

Åpningstider


Hverdager i 2020:
Mandag – fredag: kl. 10:00 – 15:30
Gjelder i perioden: 02. juni – 19. juni

Mandag – fredag: kl 10:00 – 15:30
Gjelder i perioden: 17. august – 04.september

Ta med barnehagen til klatreparken


Ta med barnehagen til klatreparken

Uten sikringsutstyr kan barna kan boltre seg fritt rundt i Nett & Sprett. De vil storkose seg og kan være i fri lek rundt i Nett & Sprett. Hoppeputa vår har blitt en favoritt blant de minste barna og sprettboksen vår er klatreparkens svar på en trampoline. For flere utfordringer kan de som vil få på seg sele og hjelm, for å klatre i de oransje klatreløypene i klatreparken. Med litt assistanse fra voksne på bakkenivå får barna en gøyal dag med variasjon i trygge omgivelser.

Grilling

Ønsker dere å grille medbragt er det muligheter for det i vår grillhytte. Vi fyrer opp griller gratis til kl. 11:30. Hvis dere ønsker et annet tidspunkt kan dere si ifra til instruktøren dere møter når dere kommer til oss.

Voksne kan følge barna i Nett & Sprett uten å betale noe ekstra.

Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Praktis info for grupper


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.