Her finner du smitteverntiltakene som gjelder klatreparken vår. Les mer her.

Forrige Neste

Barnehagedag

Ta med barna på en trygg og opplevelsesrik dag i klatreparken! Uten sikringsutstyr kan barna boltre seg fritt rundt i Nett & Sprett. De vil storkose seg i fri lek i nett, hytter og sklier. Hoppeputa vår har blitt en storfavoritt hos barna! For de som vil ha enda flere utfordringer – tar vi på sele og hjelm for å klatre i de oransje klatreløypene.

Pris 190,- pr/pers. Minimum 10 personer.

Åpningstider


Kan bookes i ordinær åpningstid eller i disse periodene i ukedager vår og høst:

31. mai – 19. juni:

  • Mandag til fredag fra kl. 10:00 – 15:30.

23. august – 10. september:

  • Mandag – fredag fra kl 10:00 – 15:30.

Ta med barnehagen til klatreparken


Nett & Sprett

Uten sikringsutstyr kan barna kan boltre seg fritt rundt i Nett & Sprett. De vil storkose seg og kan være i fri lek rundt i Nett & Sprett. Hoppeputa vår har blitt en favoritt blant de minste barna i barnehagen og sprettboksen vår er klatreparkens svar på en trampoline.

Voksne kan følge barna i Nett & Sprett uten å betale noe ekstra.

Klatreløyper

Vi har 2 enkle klatreløyper perfekt for barn i barnehagealder med vanskelighetsgrad orange. Da kan vi ta på de klatresele og hjelm. Med litt assistanse fra voksne, som kan hjelpe til fra bakkenivå,  får barna en gøyal dag med variasjon i trygge omgivelser.

Matbestilling

Ønsker dere å bestille mat hos oss. Ta kontakt for menyforslag.

Grilling – stengt på grunn av smittevern
Ønsker dere å grille medbragt er det muligheter for det i vår grillhytte. Vi fyrer opp griller gratis til kl. 11:30. Hvis dere ønsker et annet tidspunkt kan dere si ifra til instruktøren dere møter når dere kommer til oss.

Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Praktis info for grupper


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.