Close
Utdrikningslag

Utdrikningslag

Utdrikningslag
Utdrikningslag
hl-icon-price-bw-neg

Lørdager kl. 11.00-14.00: Pris: 250,- per pers. Minimum 10 stk. Minstepris: 2500,-

Andre dager: Pris 350,- per pers. Minimum 15 stk. Minstepris: 3750,-

Kjøp billetter
hl-icon-time-bw-neg

Lørdager bestilles på nett. For bestilling andre dager, send mail trondheim@hoytlavt.no.

Gruppen får 3 timer i parken.

hl-icon-info-bw-neg

Vi gir dere opplæring før dere får utfolde dere i våre klatreløyper. Her får bruden/brudgommen testet høydeskrekken, koordinasjonen og lekenheten. Et besøk i klatreparken gir utdrikningslaget en forrykende kickstart! Vi garanterer god stemning og mye latter.

Dere klatrer på egen hånd i vår løyper, mens våre instruktører følger med fra bakken. Om dere ønsker å lage interne konkurranser er dette i orden, men dere organisere det selv. De som ikke ønsker å klatre kan gå på bakken og nyte våre fine skogsområder. Vi har fine sitteplasser i skogen hvor dere kan nyte en pust i bakken mellom aktivitetene.

Det er ikke tillatt å være påvirket av eller medbringe rusmidler i klatreparken.

hl-icon-waiver-bw-neg

EGENERKLÆRING - Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

hl-icon-food-bw-neg

Det er tillatt å medbringe egen mat og drikke. Vi selger drikke, snacks og is i kiosken. Ta med egen grillmat og benytt vår grill om ønskelig. Dersom du ønsker å benytte grillen må du gi beskjed om dette på forhån.

Vi har noen benker ved driftbygget, samt noen benker i skogen. Vi anbefaler å ta med sitteunderlag for sikkerhetsskyld da benkene kan være opptatt.

hl-icon-info-bw-neg

For bestilling i våre åpningstider kan man booke på nettsiden vår.

For bestilling utover ordinær åpningstid, ta kontakt på trondheim@hoytlavt.no for å motta tilbud. Minimumsbegrensning på 15 stk. utenom ordinære åpningstider.

PRAKTISK INFO - Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.