Vårens eventyr hos Høyt & Lavt klatreparker!

Publisert: 15. mai 2023

Endelig kom våren! Sola titter frem og varmen sprer seg til våre Høyt & Lavts klatreparker. Hos oss kan hele familien kose seg med morsomme utendørsaktiviteter uansett nivå – helt uten krav til forkunnskaper eller ferdigheter. Sett av tiden og ta med deg de du er glad i for en fin dag i tretoppene. 

Familie som klatrer i en av våre 19 klatreparker

5 grunner til å ta med seg familien på klatring

Her er fem grunner til hvorfor du bør ta med deg familien til våre Høyt & Lavt klatreparker:

Utfordringer og mestring

Bygg selvtillit hos både barn og voksne: klatring kan være vanskelig for noen, men er også en flott mulighet til å øve på mestring. Ingenting slår følelsen av å overvinne en hindring eller tørre å klatre høyere og høyere. 

Frisk luft og natur

Naturen har en positiv innvirkning på både kropp og sinn. Frisk luft og naturlige omgivelser fjerner stress og gjør oss gladere. Ved å klatre får dere også en unik mulighet til å oppleve naturen og skogens liv fra et helt annet perspektiv! 

Fysisk aktivitet

En dag hvor dere bruker kroppen bidrar ikke bare til en god følelse – det utvikler også koordinasjon, balanse og styrke i armer og bein! Vi er laget for å bruke kroppen på forskjellige måter. 

Sosialt og samlende

Klatreparker er en fin mulighet til å tilbringe tid sammen som familie. Her kan du også møte andre familier eller ta med deg noen du ønsker å bli enda bedre kjent med. Her heier vi andre fremover og løfter hverandre opp! 

Moro for alle 

Sist, men ikke minst, så handler klatreparker om å ha det gøy! Når ble du for gammel til å leke? Aldri – tør vi påstå! Klatreparker handler om å ha det gøy og får frem leken i oss alle. 

Klatring er en spennende og morsom måte å tilbringe tid sammen som familie og skape minner som varer livet ut. 

Barn som har det gøy i klatreparken

Klatring som familieaktivitet

Turer med familien kan være vanskelig å planlegge – hvordan finne aktiviteter som passer for alle? Klatring er både lavterskel og innmari moro, enten du har null erfaring eller er godt vant i høyden: i Høyt & Lavts klatreparker har vi klatretårn, ziplines og lekeplasser og mange andre aktiviteter man kan gjøre med familien. Våre klatreparker tilbyr en rekke forskjellige utfordringer og løyper, noe som gjør dette til en aktivitet som kan tilpasses til ulike aldre og ferdighetsnivåer. 

Det er også mulig å være med i klatreparken uten å klatre (helt gratis!). Så om du, bestemor eller onkel ikke vil klatre, er det fullt lov å “bare” ta seg en kopp kaffe følge med mens de andre utforsker tretoppene. 

Flere av våre parker har allerede åpnet for sesongen! 

Finn din nærmeste klatrepark og planlegg familiens neste utflukt i dag.  

Vi ses!