Høyt & Lavt Parksystem

Vi bygger store og små klatreparker, zip-liner og hinderbaner med innhold fra A-Å. Dette inkluderer forprosjekt, design, søknader om midler og byggefase. Vi hjelper med implementering av rutiner med komplett internkontrollsystem, opplæring av ansatte, driftsstøtte og vedlikehold.

Klatrepark etablering

En klatrepark levert av Høyt & Lavt designes og bygges etter retningslinjer i NS-EN 15567-1:2015. Å bygge en klatrepark er mye mer enn å bestille en rekke apparater og lage seg noen løyper.

Zip-line etablering

Vi bygger varierte zip-liner! Alt fra 10m line og 3% fall på en lekeplass, til 700m lange vaiere med tilbaketrekkssystem, parallelle nedfarter, flymerking, fall på opptil 30% og hastigheter på over 180km/t.

Adventure installasjoner

Høyt & Lavt designer og bygger adventure installasjoner for utfordrende lek i høyden slik du ikke har sett det før! Ønsker du aktiviteter som kan gi familier og bedrifter en utfordring på fysikk og samarbeid kan dette være en god løsning for deg.

HInderbane etablering

Klatreelementene levert av Høyt & Lavt bygger på prinsippet om installering av klatreelementer for klatreparker etter NS-EN 15567-1:2015, og skiller seg fra tradisjonelt lekeplassutstyr.

Head Rush

Trenger du årlig kontroll av din TruBlue, ZipStop, Quick Jump eller Quick Flight? Husk å send inn skjema før du sender din enhet.

Produkter

Høyt & Lavt kan i tillegg til klatreparker levere en rekke produkter og elementer på forespørsel. Vi har avtaler på fallsikringssystemer og andre sikringssystemer knyttet til virksomheter vi driver med. Kontakt oss om det er noe du lurer på eller trenger, så hjelper vi deg gjerne!

Vedlikehold

Vedlikehold - Har du en zip line, klatrepark eller annet klatrerelatert utstyr som må kontrolleres, kan vi ta jobben. Vi tar på oss ulike oppdrag som krever godkjenning av offentlig myndigheter.