Close

Høyt & Lavt Parksystem

Vi bygger store og små klatreparker, zip-liner og lekeapparater med innhold fra A-Å. Dette inkluderer forprosjekt, design, søknader om midler, byggefase og implementering av rutiner med komplett internkontrollsystem, opplæring av ansatte, driftsstøtte og vedlikehold.

Info om etablering

Klatrepark etablering

Klatrepark levert av Høyt & Lavt designes og bygges etter retningslinjer i NS-EN 15567-1:2015. Apparatene installeres (bygges) på stedet og leveres således ikke som et byggesett, men blir tilpasset ("custom made") terrenget og beskaffenheten til området der de monteres.

Les mer

Zip-line etablering

Vi bygger zip linen ihht internasjonale og nasjonale standarder. Hvor lang tid det tar å montere linen avhenger naturligvis av flere faktorer som terreng, monteringssted (trær, fjell, stolper) og andre hensyn som eventuelt må tas i det aktuelle terrenget .

Les mer

Installasjon

Installasjoner levert av Høyt & Lavt designes og bygges etter retningslinjer i NS-EN 15567-1:2015. Apparatene installeres (bygges) på stedet og leveres således ikke som et byggesett, men blir tilpasset ("custom made") terrenget og beskaffenheten til området der de monteres.

Les mer

Lekeplass etablering

Klatreelementene levert av Høyt & Lavt bygger på prinsippet om installering av klatreelementer for klatreparker etter NS-EN 15567-1:2015, og skiller seg fra tradisjonelt lekeplassutstyr. Apparatene installeres (bygges) på stedet og leveres således ikke som et byggesett, men blir tilpasset ("custom made") terrenget og beskaffenheten til fasilitetene der de monteres.

Les mer

Vedlikehold - Har du en zip line, klatrepark eller annet klatre relatert utstyr som må kontrolleres kan vi ta jobben. Vi har ulike sertifiseringer som gjør oss i stand til å ta ulike oppdrag som krever godkjenning av offentlig myndigheter.