Close

Høyt & Lavt Parksystem

Vi bygger store og små klatreparker, zip-liner og lekeapparater med innhold fra A-Å. Dette inkluderer forprosjekt, design, søknader om midler og byggefase. I tillegg implementering av rutiner med komplett internkontrollsystem, opplæring av ansatte, driftsstøtte og vedlikehold.

Info om etablering
psy-icon-climbing_park-bw-neg

Klatrepark etablering

Klatrepark levert av Høyt & Lavt designes og bygges etter retningslinjer i NS-EN 15567-1:2015. Å bygge en klatrepark er mye mer enn å bestille en rekke apparater og lage seg noen løyper. Apparater og løyper må tilpasses terrenget og driften på hvert enkelt sted.

Les mer
psy-icon-zipline-bw-neg

Zip-line etablering

Vi bygger varierte zip-liner! Alt fra 10m line og 3% fall på en lekeplass, til 700m lange vaiere med tilbaketrekkssystem, parallelle nedfarter, flymerking, fall på opptil 30% og hastigheter på over 180km/t. Alle bygges etter nasjonale og internasjonale standarder og vi tilbyr zip-liner i hele segmentet.

Les mer
psy-icon-net_park-bw-neg

Adventure Installasjoner

Høyt & Lavt designer og bygger adventure installasjoner for utfordrende lek i høyden slik du ikke har sett det før! Ønsker du aktiviteter som kan gi familier og bedrifter en utfordring på fysikk og samarbeid kan dette være en god løsning for deg.

Les mer
psy-icon-map-bw-neg

Lekeplass etablering

Klatreelementer bygd i en høyde som ikke krever sele og sikring er et populært innslag i feks skolegårder. Vi benytter eksisterende trær eller setter ned stolper til apparatene. Apparatene tilpasses terrenget og trærne der de skal bygges så alle løyper blir unike.

Les mer
psy-icon-maintenance-rgb

Vedlikehold

Vedlikehold - Har du en zip line, klatrepark eller annet klatrerelatert utstyr som må kontrolleres, kan vi ta jobben. Vi tar på oss ulike oppdrag som krever godkjenning av offentlig myndigheter.