Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Hoppetårn – Tør du?

Våre hoppetårn gjør deg til fallskjermhopper for en dag

Høyt & Lavt har flere spennende hoppetårn som kan få selv den tøffeste til å kjenne på litt skjelving i beina. Hoppetårn ligger vårt hjerte nært – ikke minst fordi vår gründer HC Wilson selv var fallskjermjeger i Forsvaret og brukte ulike hoppetårn som trening der. Våre tårn tar deg muligens litt ut av komfortsonen, men gir pur glede og enorm mestringsfølelse til alle som tør å prøve.

Opplev sug i magen i våre Hoppetårn

De fleste av våre klatreparker har hoppetårn. De fungerer slik: først får du utdelt en klatresele og riktig utstyr. Deretter får du god og trygg opplæring. Ute i klatreløypene kan du velge å oppsøke et hoppetårn – og kaste deg utfor. Suget i maget er ubeskrivelig – du må nesten oppleve det selv. Det tar ikke lang tid før du er trygt nede på bakken og får lyst til å hoppe én gang til.

Hoppetårn i klatreløypene

Hoppetårnene våre er gjerne plassert ute i klatreløypene. Vi har ulike høyder du kan prøve deg på – og du bestemmer selvsagt selv hvilken høyde du er komfortabel med. Start gjerne i de lavere klatreløypene om du kjenner litt på høydeskrekken – så kan du utfordre deg selv ved å prøve ut noen hoppetårn etterhvert. Spør en instruktør om du vil ha lokale tips i din klatrepark. Vi hjelper deg gjerne med å klare det du selv trodde var umulig!

Fritt fall følelse hos Høyt & Lavt

Besøk en Høyt & Lavt Klatrepark