Close

H&L Klatreparker

Høyt & Lavt bygger og drifter klatreparker over hele landet, deriblant Skandinavias største klatrepark i Vestfold. En klatrepark består i hovedsak av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper.

Mer informasjon om H&L Klatreparkene finner du her >>

H&L Parksystemer

Vi bygger store og små klatreparker, zip liner, lekeapparatet med innhold fra A –Å. Dette inkluderer forprosjekt, design, søknader om midler, bygge fase og implementering av rutiner med komplett internkontrollsystem, opplæring av ansatte, driftsstøtte og vedlikehold. Vår erfaring og kompetanse gjør oss i stand til å ta på oss et vidt spekter av oppdrag innen "risikofylte" og aktivitetsbasert tjenester. Dette kan innebære utvikling av nye konsepter, arbeid i høyden, rigging eller gjennomgang /etablering av rutiner og sikkerhetssystemer, m.m.

Mer informasjon om H&L Parksystemer finner du her >>

H&L Fjellføring

Vi har arrangert fjellføring i Norge og Alpene siden 1987. Vil du dra på skitur i Alpene, klatre i Jotunheimen, Romsdal, eller gå på turer i Lyngen? Vi kjenner de gode stedene med kombinasjonen natur, mat og kultur. Spør oss også om klatring, skiteknikk, isklatring eller skred.

Mer informasjon om H&L Fjellføring finner du her >>