Close

Teambuilding og gruppeaktiviteter

Vi har satt sammen ulike tilbud for bedrifter, skoler, lag, foreninger og andre grupper. Med unntak av aktivitet for bedrift utenom ordinær åpningstid kjøper du gruppebilletter på nett.

Bedrift

Lei hele parken

Lei hele parken og inviter kunder og ansatte med familie. Flott og intim aktivitet som passer for alle.

Høyt & Lavt Lillestrøm har plass til ca 400 klatrende gjester på samme tid. I tillegg har vi flotte turstier der vi kan henge opp spørsmål og vi har lekeområder for små og store(!) barn.

Klatreparken består av hele 20 aktivitetsløyper, 41 zipliner og er skandinavias nest største klatrepark. Unik beliggenhet i ravinelandskapet midt mellom Oslo (25 min) og Gardermoen (17 min) med flott skogsterreng.

Mer info
Skole og Lag

Overnatting i lavvo

Overnatting i parken?

Vi har en lavvo som fungerer utmerket til overnatting for en skoleklassen. God plass til en minst en skoleklasse. Herlig skogsterreng og dyreliv som kan utforskes.

Rett i nærheten har vi griller og toaletter til disposisjon. Det er ikke alle som har sovet ute før så dette er en trygg og enkel måte å gjøre det på!

Dere kan også kombinere overnatting med aktiviteter i klatreparken. Hvis dere har aktiviteter på dagtid blir det da totalt kr 350,- per person inkludert 3 timer i klatreparken og overnatting i lavvoen.

Mer info