Instruktørens 9 tips til et besøk i klatreparken:

Sist oppdatert: mars 16, 2023

Få de beste tipsene til ditt besøk hos Høyt & Lavt Klatreparker!

Instruktørens 9 tips til et besøk i klatreparken:

  1. Kom tidlig på dagen – bruk dagen her!
  2. Velg klær etter vær – ta gjerne med deg et skift
  3. Drikk nok vann og sleng i deg en matbit iløpet av dagen
  4. Smil – da blir dagen bedre
  5. Slapp av litt også
  6. Kjøp de beste kanelsnurrene i kafeen!
  7. Rop på instruktør hvis du trenger litt råd eller hjelp. For vi er veldig glad i gi deg våre beste tips for at du skal strekke deg litt lengre enn sist gang.
  8. Hvis du har med små barn, så bør den voksne gå først i løypa.
  9. Ta med hele familien. Bestemor og bestefar vil også ha det gøy enten de blir med i løypene eller holder seg på bakken.
Herman i klatreparken
Herman har jobbet mange år i Høyt & Lavt Vestfold

Instruktøren med 9 sesonger i klatreparken

Herman har tilbragt mange sommersesonger hos oss. Faktisk hele 9 sesonger! Du har kanskje sett han? Med et strå i munnviken og blid som en sol! Han er en av våre mest erfarne instruktører på plassen og kompetansen hans skal komme deg til nytte nå.

Etter 9 sommersesonger her har du noen tips du kunne tenke deg å dele med gjestene våre?

«Selvfølgelig! Først av alt er det fint å være uthvilt og klar for en hel dag med aktivitet og moro. Spesielt på sommern kan det være greit å komme tidlig på dagen, så du får maksimalt utbytte av alle løypene som snirkler seg inn i skogen. I tillegg vil jeg også si at vi som er på jobb vi liker godt å hjelpe til hvis det er noen som trenger litt støtte, se etter en rød t skjorte med Høyt & Lavt logo på og spør i vei«

Hva er det som gjør at du kommer tilbake sommer etter sommer for å tilbringe dagene ute i Vestfolds indre skoger?

Jeg liker å jobbe med mennesker å bidra til at dagen deres skal bli ekstra god her hos oss i klatreparken. Ikke minst betyr kollegaene mine mye også. Vi er ganske mange som aldri vil gi oss helt med å tilbringe sommeren i klatreparken, derfor kjenner vi hverandre godt og har det ikke minst veldig moro på jobb også.

Hvordan er det å være ute så mye? Er du alltid like fornøyd?

Det er stort sett veldig fint å være ute og jeg trives med det. Det er et veldig stort pluss for meg at arbeidshverdagen og oppgavene er varierte. Her er det alt fra raking til kontroller av klatreparken, hjelpe gjester og til å fôre sauer.