Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Via ferrata


En tilrettelagt klatrerute som fører deg til toppen av Røggjin. Erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp bratte fjellsider og langs trange fjellhyller på en tilrettelagt klatrerute som fører deg helt til topps på Røggjin. Via Ferrata betyr på italiensk jernvei og er enkelt fortalt klatreruter som går på installasjoner i bratt og vertikalt terreng. Aldersgrense 12 år.
(Foto: Nils Erik Bjørholt/Hemsedal.com)

Elvesnorkling


Elvesnorkling i Hemsila med våtdrakt, dykkermaske og snorkel. Svøm med ørreten og opplev den flotte undervannsvegetasjonen. Man iakttar ørreten i dens rette element, samtidig som man får et lite kick når man «bodysurfer» nedover elven. Aldersgrense 12 år.
(FotoKalle Hägglund)

Familieklatring


Klatring på store steiner. Rutene er fra veldig enkle til utfordrende for de fleste. Passer for barn fra ca. 4 år og for voksne i alle aldere. Ingen forhåndskunnskaper er nødvendig.
(Foto: Nils Erik Bjørholt/Hemsedal.com)

Klatring på klatrefelt


For alle som har lyst til å prøve klatring på 10-25 meter høye klatreklipper i Hemsedal med ruter fra grad 4+ til 6. Passer for alle fra 10 år og oppover. Ingen forhåndskunnskaper er nødvendig, men her er det også fint for deg som kan litt fra før.

Kanoutleie


Lei kano eller kajakk i Vannen i 24 timer! Kanoene og kajakkene ligger ved Vannen. Vannen er et nydelig fjellvann på vei mot Lykkja/Ulsåkstølen. Vannen har flere små øyer og andre steder man kan gå i land og det er mulighet å padle en spennende kanal over til nabovannet, Grytevatnet. Her er det ofte god badetemperatur. Det er også god utsikt mot Skogshødn og Nibbi.
(Foto: Nils Erik Bjørholt/Hemsedal.com)

Toppturer


Vi tilbyr toppturer på de mange toppene i Hemsedal både sommer og vinter. Vi tilbyr også skredkurs, klatrekurs og klatreguiding på Skogshorn og Skurvefjell.

Ta kontakt med oss for informasjon om våre guidede toppturer.