Close

Praktisk info (EN)

Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

hl-icon-important-bw-pos

Høydekrav (EN)

Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: Over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.
Svart: Over 160 cm.

hl-icon-waiver-bw-pos

Egenerklæring (EN)

Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer - da sparer du tid. Vi har backup for de som må gjøre det ved ankomst. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen - dersom man har levert over nett. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen.

Gå til egenerklæring

hl-icon-ticket-bw-pos

Kjøp av billetter (EN)

Billetter kjøpes i klatreparken ved ankomst.

Se prisliste her

hl-icon-inspection-bw-pos

Sikkerhet & Opplæring (EN)

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden. 

hl-icon-weather-bw-pos

Vær & Bekledning (EN)

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenges til været letter. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy til klatring. Man blir fort varm av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. 

hl-icon-food-bw-pos

Mat & Drikke (EN)

...

hl-icon-sleep-bw-pos

Overnatting (EN)

Hallingdal Feriepark har overnattingstilbud der du kan bo langs elven i moderne, flotte hytter, sove nærmere stjernene i en unike styltehytter, eller leie luksus campingvogner som står klare for bruk. Kommer du med campingvogn, bobil eller vil overnatte i telt, så har de flotte plasser til det også. Mer info om Hallingdal Ferieparks tilbud kan du finne ved å klikke her

Spørsmål & Svar (EN)

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

- Hva med barn i parken? (EN)

Barn under 6 år må ha med en voksen i grønne løyper.Barn under 12 år må ha med en voksen i blå, røde og sorte løyper.  Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Gjelder ikke Nøtteparken, Nøtteliten og Peer Gynt hvor man kan hjelpe barna fra bakken. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i parken.

- Hva er egenerklæringsskjema? (EN)

Alle som skal benytte parken må fylle ut egenerklæringsskjema hvor de forplikter seg til å følge parkens sikkerhetsregler. For personer under 18 år må dette signeres av en ansvarlig voksen. Dette kan gjøres digitalt - klikk her – eller ved ankomst til parken. Vi kan dessverre ikke gi gjester uten egenerklæring tilgang til parken.

- Hva slags opplæring får man? (EN)

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetide

- Kan man oppleve at det er fullt i parken? (EN)

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken.

- Hvor parkerer jeg? (EN)

Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet. Følg skilting.

- Hvordan kan man betale hos dere? (EN)

Vi aksepterer de fleste betalingskort samt kontanter. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

- Er det noen form for servering? (EN)

I parkens åpningstid er det åpen kafé med varme og kalde småretter. Fokus på kortreist, sunn og real mat. Vi tilbyr is og mineralvann.

- Hvis jeg ikke skal klatre, må jeg betale? (EN)

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

- Er det lov å ha med medbrakt mat? (EN)

Det finnes grillplass og benker hvor man kan nyte medbrakt mat. Varm grill kan leies for kr 110,- (grunnet brannfare tillates ikke medbrakt kull, engangsgriller osv).

- Kan jeg ta med hunden min? (EN)

Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd

- Funksjonsnedsettelser og spesielle behov? (EN)

Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt post@feriepark.no eller tlf 32 69 92 00.

- Hva om været blir dårlig? (EN)

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

- Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere? (EN)

All relevant informasjon om parken, lokalisering osv finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til post@feriepark.no og vi svarer deg innen 2 dager. Vi kan også nåes på tlf 32 69 92 00 (her er det dessverre stor pågang i sesong).

Veien til oss (EN)

Hallingdal Feriepark ligger i Ål i Hallingdal – midt mellom Oslo og Bergen på Riksvei 7. Hit kan man komme på mange måter.

hl-icon-direction-bw-pos

Adresse (EN)

Du finner klatreparken i Myrovegen 15, 3570 Ål.

hl-icon-direction-bw-pos

Med bil (EN)

MED BIL FRA ØST
Følg Riksvei 7 forbi Ål sentrum og ta av til venstre ca 1,5 km etter avkjøringen til Ål sentrum. Ferieparken er lett synlig og avkjøringen er tydelig merket.

MED BIL FRA VEST
Følg Riksvei 7 forbi Strandafjorden. Kjør forbi avkjøringen til Noss og etter ca 500 m finner du avkjøringen til Hallingdal Feriepark på høyre side. Ferieparken er lett synlig og avkjøringen er tydelig merket. 

hl-icon-direction-bw-pos

Bussforbindelser (EN)

www.brakar.no har informasjon om lokalbusser til og fra: Gol, Geilo, Bergsjøområdet, Liatoppen, og Flåm / Aurland. Nor-way Bussekspress (www.nor-way.no) har informasjon om ekspressbusser fra Oslo og Bergen.

hl-icon-direction-bw-pos

Med tog (EN)

Togene stopper på Ål stasjon som ligger midt mellom Bergen og Oslo på Bergensbanen. Fra stasjoneb kan du spasere til oss langs Hallingdalselva på ca. 20 minutter. Sjekk www.nsb.no for rutetider. 

hl-icon-direction-bw-pos

Med taxi (lokalt) (EN)

Ål Drosjesentral, Helsetunvegen 20, Ål - Tlf. 32 08 11 01 

Åpningstider 2017 (EN)

Merk at åpningstidene varierer og der kan være merknader i løpet av sesongen.

01. Juni – 17. Juni

OPEN:

Lør/Søn: kl.10:00 – 16:30

Kjøp billett

18. Juni - 21. August

OPEN:

All dager: kl.10:30 – 18:00

MERKNAD:

Sommeråpent :)

Kjøp billett

22. August – 30. September

OPEN:

Lør/Søn: kl.10:00 – 16:30

Kjøp billett

Oktober - Høsteferie uke 40 & 41

OPEN:

Alle dager kl 10:00 – 16:30

MERKNAD:

Vi holder åpent alle dager i høstferien i uke 40 & 41

Kjøp billett

Priser 2017 (EN)

Billetter kjøpes i klatreparken ved ankomst.

hl-icon-ticket-bw-neg

Dagskort (EN) - Kjøpes i klatreparken ved ankomst.

Dagskort

Person over 140 cm høy.

360,-
Dagskort

Person 110 - 140 cm høy.

300,-
3-Dagerskort

Person over 140 cm høy.
Betal for 2 dager og klatre i 3 dager.

720,-
3-Dagerskort

Person 110 - 140 cm høy.
Betal for 2 dager og klatre i 3 dager.

600,-
hl-icon-ticket-bw-neg

Sesongkort (EN) - Kjøpes i klatreparken

Sesongkort 2017

Person over 140 cm høy.

1500,-
Sesongkort 2017

Person 110 - 140 cm høy.

1300,-
hl-icon-ticket-bw-neg

Gruppepriser (EN)

Gruppepriser

Ta kontakt for pristilbud.

Pris på forespørsel