Close

Skoleklasser i klatreparken

Vfl Klatreparken Barn Kom0074

Skoleklasser i klatreparken

Klatreparken er en perfekt arena for elever og lærere

Kan vi kjøre zip-liner?

Selfølgelig, alle Høyt & Lavt klatreparkene har zip-liner i klatreløypene. Det blir mange muligheter til å kjøre luftige zip-liner gjennom dagen.

Vfl Zip Line Kom

Sikkerhet i klatreparken

Alle som skal klatre i klatreparken må igjennom en sikkerhetsopplæring først og deretter klatre i en opplæringsløype mens en instruktør følger med. På sikkerhetsopplæringen får alle en innføring i klatreparkens regler og sikkerhetsutstyr (klatresele, klatrehjelm og hva vi sikrer oss med). Når opplæringen er gjennomført, må alle klatre i en grønn løype for å bli enda bedre kjent med klatreparken før de kan få gå i valgfri løype. Gjennom hele dagen vil er det instruktører ute i klatreparken på bakken og som vil hjelpe de som måtte trenge det. Vi deler ut mange tips og triks til de som klatrer for at de skal kunne strekke seg litt ekstra.

Logo Nett og Sprett Created with Sketch.

Årets nyhet er et tilbud til de yngste i familien. Fordelen med Nett & Sprett er at her kreves det ingen seler eller hjelmer, det er bare å komme seg inn i nettparken og leke seg rundt.

Mer for de minste

logo-parksystem-neg Created with Sketch.

Vi leverer komplette klatreparker, zip liner, klatreapparater for lek, HMS systemer og relaterte tjenester. Kvalitet, punktlighet og kreativitet kjennetegner våre leveranser.

Våre parksystemer

logo-hut Created with Sketch.

Spenstige og morsomme klatregleder innendørs! Ikke nok med det - vi holder klatresenteret og aktivitetene åpent HELE ÅRET!

Klatre under tak