Close

Teambuilding for bedrifter

Teambuilding

Nå har du muligheten til å få teamwork og morsomme opplevelser sammen med kollegaer utenfor bedriftens vegger. I en av de 15 klatreparkene til Høyt & Lavt som du finner over hele landet, kan du og teamet klatre i trær, se sjefen svinge seg i zip-liner og lære å samarbeide gjennom lek og aktivitet.

Vfl Bedrift Gruppe Kai8723

KLAR FOR EN ICEBREAKER?

Vi tilpasser opplegget for din bedrift

Hos flere av våre klatreparker tilbyr vi bedriftskunder opplegg med faglig fokus. Vi har gode erfaringer med kommunikasjonsverktøyet, Diversity Icebreaker, hvor vi på en veldig morsom og spennende måte blir bedre kjent med organisasjonen og kollegaene. Dette tar vi med oss ut i aktivitetene og det blir garantert en suksess hvor du får mye å snakke om og dele gode opplevelser fra i lang tid etter at dere har vært hos oss.

Vfl Teambygging Kai8608

TEAMBUILDING LAVT

Selv om mye av klatreparken består av klatreløyper over bakkenivå, så har vi et godt og variert opplegg som vi gjerne holder med beina i kontakt med bakken. Dette er oppgaver som vil gi dere alt fra teoretiske oppgaver til noen litt mer aktive sammarbeidsoppgaver. Alle teambuildinger blir holdt ute i frisk luft i naturlige omgivelser. Kombinasjon av møter og teambuilding ute er ofte et populært alternativ som pauseaktivtet til møtedager.

Vfl Teambygging Kai7794
Logo Nett og Sprett Created with Sketch.

Årets nyhet er et tilbud til de yngste i familien. Fordelen med Nett & Sprett er at her kreves det ingen seler eller hjelmer, det er bare å komme seg inn i nettparken og leke seg rundt.

Mer for de minste

logo-parksystem-neg Created with Sketch.

Vi leverer komplette klatreparker, zip liner, klatreapparater for lek, HMS systemer og relaterte tjenester. Kvalitet, punktlighet og kreativitet kjennetegner våre leveranser.

Våre parksystemer

logo-hut Created with Sketch.

Spenstige og morsomme klatregleder innendørs! Ikke nok med det - vi holder klatresenteret og aktivitetene åpent HELE ÅRET!

Klatre under tak