Close
Utdrikningslag

Utdrikningslag

Utdrikningslag
Slipp bridezillaen løs
Utdrikningslag
Madam Felle-spranget
Utdrikningslag
Utdrikningslag
hl-icon-ticket-bw-neg

350,- per person
Grupperabatt fra 15 personer. Kr 50,- i avslag per person.

Kjøp billetter i forkant. Da er dere sikret plass og sparer tid i parken. Vi reserverer dessverre ikke billetter.

Kjøp billett
hl-icon-about_general-bw-neg

Et utdrikkingslag hos Høyt & Lavt gir dere mulighet til å gjøre mye gøy sammen. Klatreparken kan på en aktiv og særdeles underholdende måte være en test på hvordan han/hun takler stresset, spenningen og utfordringene som kanskje venter. Vi anbefaler at dere setter av minst 2-3 timer for å få litt ut av besøket. Utstyr og opplæring blir gitt før dere er klare for løypene i parken. Dere velger selv vanskelighetsgrad ut fra ferdighetsnivå på gruppen og hvor vanskelig dere ønsker at det skal være. Gruppen kan enten gå samlet, eller deler dere opp på flere løyper.

En ekstra utfordring til de 10 klatreløypene og 23 ziplinene kan være Madam Felle-spranget. Et steg ut i løse luften fra øverst etasje i vårt 12 meter høye tårn - og vipps er du på bakken igjen.

Etter at dere har gjennomført en eller flere løyper kan gjengen samle seg for litt mat og drikke. Klatrekafeen har vi et variert utvalg med god mat og drikke.

hl-icon-waiver-bw-neg

EGENERKLÆRING
Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

hl-icon-info-bw-neg

PRAKTISK INFO FOR GRUPPER
Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.