Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Årets høydepunkt, en aktiv dag i klatreparken

Ikke la dagene skli forbi, planlegg turen med familien til en av våre klatreparker i sommer allerede nå!

En dag full av aktivitet med familien

Legg bort dårlig samvittighet, «skal bare» tankene, mas og kjas når dere skal ha en aktiv dag med familien. I klatreparken skal dere ha det moro her og nå. Ute i naturen og i rolige omgivelser. Skogens ro kan bli litt avbrutt av innslag, som Tarzanbrøl og latter fra tretoppene rundt dere.

Har du klatret alle klatreløypene?

Har du allerede en klatrepark som har blitt en gjenganger som dere besøker år etter år? Da har du sikkert fått noen favorittløyper, men har du klatret alle? Legg en god plan for hvilke løyper dere skal opp å klatre i under ditt neste besøk. Klatreløypene er fargekodet og dere finner enkelt klatreløyper etter spenningsnivået dere selv ønsker dere. 

Sikkerhet i klatreparken

I alle klatreparkene må dere igjennom en sikkerhetsopplæring og deretter gå igjennom en opplæringsløype. Da er dere klare for å teste ut en av de kule grønne løypene, før dere trygt kan fortsette ut i de klatreløypene dere har lyst til å klatre i resten av dagen. Det kan være samme løype flere ganger hvis dere vil – eller ta en litt vanskeligere løype for hver gang for å kjenne på spenningen.