Close

Høyt & Lavt Parksystemer

Vi bygger store og små klatreparker, zip-liner, lekeapparatet med innhold fra A-Å.

Mer om oss
hl-icon-inspection-bw-pos

Etablering - klatrepark

Klatrepark levert av Høyt & Lavt designes og bygges etter retningslinjer i NS-EN 15567-1:2013. Apparatene installeres (bygges) på stedet og leveres således ikke som et byggesett, men blir tilpasset ("custom made") terrenget og beskaffenheten til området der de monteres.

Mer info
hl-icon-inspection-bw-pos

Etablering - zip-line

Vi bygger zip linen ihht internasjonale og nasjonale standarder. Hvor lang tid det tar å montere linen avhenger naturligvis av flere faktorer som terreng, monteringssted (trær, fjell, stolper) og andre hensyn som eventuelt må tas i det aktuelle terrenget .

Mer info
hl-icon-inspection-bw-neg

Etablering av klatreapparater for lek

Klatreelementene levert av Høyt og Lavt bygger på prinsippet om installering av klatreelementer for klatreparker etter NS-EN 15567-1:2013, og skiller seg fra tradisjonelt lekeplassutstyr. Apparatene installeres (bygges) på stedet og leveres således ikke som et byggesett, men blir tilpasset ("custom made") terrenget og beskaffenheten til fasilitetene der de monteres.

Mer info
hl-icon-inspection-bw-pos

Andre aktiviteter/produkter

Høyt & Lavt kan i tillegg til klatreparker levere en rekke produkter og elementer på forespørsel. Vi har avtaler på fallsikringsytemer og andre sikringssystemer knyttet til virksomheter vi driver med. Kontakt oss om det er noe du lurer på eller trenger så kan vi se om det er noe vi kan hjelpe med.

Mer info
hl-icon-inspection-bw-pos

Vedlikeholds og inspeksjonsoppdrag

Har du en zip line, klatrepark eller annet klatre relatert utstyr som må kontrolleres kan vi ta jobben. Vi har ulike sertifiseringer som gjør oss i stand til å ta ulike oppdrag som krever godkjenning av offentlig myndigheter.

Kontakt oss